Hotel IT Event 2024 –
Hotel Bellevue, Mali Lošinj

Jeste li spremni da krenete na uzbudljivo putovanje u svijet ugostiteljske tehnologije? Pridružite nam se na Hotel IT 2024 – Executive Hospitality Tech Summit u zadivljujućem hotelu Bellevue na Malom Lošinju, Hrvatska. Od 16. do 18. oktobra 2024. pozivamo vas da budete dio ovog događaja ispunjenog tehnologijom, gdje će inovacije, uvidi i mogućnosti umrežavanja biti u središtu pažnje.

Istraživanje budućnosti Hospitality Tech

U srcu slikovitog Malog Lošinja, Hotel Bellevue ugostit će događaj kakav nema. Hotel IT 2024 obećava da će biti fantastično iskustvo koje okuplja najbistrije pokrete i najnovija tehnološka dostignuća u ugostiteljskoj industriji.

Ugostiteljstvo prolazi kroz transformativni val tehnoloških inovacija, a na čelu ove revolucije je Hotel IT 2024 – Executive Hospitality Tech Summit, koji će se održati u zadivljujućem hotelu Bellevue na Malom Lošinju, Hrvatska. U ovom blog postu ćemo istražiti uzbudljive naglaske ovog ekskluzivnog događaja, gdje se vrhunska tehnologija susreće sa svijetom gostoprimstva.

Mesto bez premca

Hotel Bellevue, smješten na slikovitom otoku Malom Lošinju, postavlja pozornicu za ovaj izuzetan događaj. Smešten usred netaknute prirode, hotel nudi savršen spoj luksuza i mira, stvarajući idealnu pozadinu za događaj koji se bavi pomeranjem granica gostoprimstva kroz tehnologiju.

Dovođenje tehnologije u ugostiteljstvo

Hotel IT 2024 obećava da će biti jedinstveno iskustvo za učesnike. To je tačka konvergencije tehnoloških entuzijasta, lidera u industriji i inovativnih startupa, a svi su fokusirani na redefiniranje načina na koji doživljavamo i upravljamo gostoprimstvom. Događaj će sadržavati širok spektar tema vezanih za tehnologiju, uključujući:

1. Vještačka inteligencija u ugostiteljstvu: Istražite kako AI preoblikuje korisnička iskustva, od chatbotova koji poboljšavaju usluge za goste do prediktivne analitike za bolje donošenje odluka.
2. Održivost i zelena tehnologija: Saznajte više o najnovijim održivim praksama i ekološki prihvatljivim tehnologijama koje postaju sve važnije u ugostiteljskom sektoru.
3. Sigurnost i privatnost podataka: Udubite se u kritične aspekte zaštite podataka gostiju i osiguravanja najviših standarda sajber sigurnosti.
4. Pametno upravljanje hotelom: Otkrijte inovativna rješenja za pojednostavljenje hotelskih operacija, povećanje udobnosti gostiju i poboljšanje ukupne efikasnosti.

Startup Innovation

Za tehnološke startupe ovo je zlatna prilika da pokažete svoja revolucionarna rješenja. “Startup Showcase” u Hotelu IT 2024 pruža platformu za kompanije u nastajanju da predstave svoje ideje, steknu izloženost i potencijalno sigurna partnerstva koja mogu revolucionirati industriju.

Umrežavanje i saradnja

Osim pronicljivih sesija i radionica, događaj će biti centar umrežavanja i saradnje. Polaznici će imati priliku da se povežu sa profesionalcima istomišljenika, veteranima industrije i potencijalnim partnerima, podstičući živo okruženje za razmjenu znanja.

Uronite u budućnost gostoprimstva

Hotel IT 2024 – Executive Hospitality Tech Summit u Hotelu Bellevue na Malom Lošinju, Hrvatska, kapija je u budućnost ugostiteljstva. Pohađanjem, bit ćete na čelu tehnološkog napretka i trendova koji preoblikuju industriju. Pratite nas za više novosti i detalja o ovom događaju koji se ne smije propustiti i budite dio razgovora koji mijenja lice gostoprimstva.

Označite svoj kalendar i pripremite se da krenete na izvanredno putovanje u svijet ugostiteljske tehnologije. Radujemo se što ćemo vam poželeti dobrodošlicu na ovaj ekskluzivni događaj, gdje se inovacija, luksuz i priroda ujedinjuju kako bi stvorili nezaboravno iskustvo.

Event Details
Event Details
Sponsors